Axl klar for «Rock Band»

Og du slipper å vente 15 år på «Chinese Democracy» denne gang.

6. februar 2009 22:25

Albumet som krevde 15 års ventetid og på veien rakk å få den tvilsomme tittelen «verdens dyreste plate», er nå også på vei til spillkonsoller.

Billboard snakket nylig med Axl Rose som bekreftet at utviklerne av musikkspillet nå jobber på overtid med å konvertere sangene.

«Chinese Democracy» fra tampen av fjoråret som fulgte opp 1993s coverplate «The Spaghetti Incident», blir gjort tilgjengelig gjennom en nedlastbar sangpakke.

UTSATT TIL VÅREN

Axl sier til Billboard at produsentene bak spillet er entusiastiske, men at «kompleksiteten og dybden i instrumenteringen krevde litt mer oppmerksomhet».

«Chinese Democracy» hadde opprinnelig slippdato på «Rock Band» 28. februar, men har siden blitt utsatt til våren på grunn av utfordringene Axl Rose nevner i intervjuet.

EA, MTV og Harmonix har gjort stor suksess med nedlastbare sanger og hele album til musikkspillet som lar deg tre inn i rollene som gitarist, bassist, trommist og vokalist i din egen stue.

Til tross for at konkurrenten «Guitar Hero: World Tour» selger bedre enn «Rock Band 2», har kritikerne foretrukket «Rock Band»-spillene. Nettsider som Gamerankings, som samler snittet av anmeldelser, gir «Rock Band»-spillene bedre skussmål enn «Guitar Hero: World Tour».

Les også: «DJ Hero» bekreftet i 2009.

Guns N’ Roses debuterte sin første singel fra «Chinese Democracy», «Shackler’s Revenge», gjennom nettopp «Rock Band 2» 14. september, noe som markerte det første offisielle slippet av en ny Guns-låt siden «Oh My God» i 1999.


På slutten av 2008 hadde «Rock Band»-spillene solgt mer enn 30 millioner sanger online.


Fun Fact: Tror du ikke at Axl Rose har bursdag i dag (6. februar). Gratulerer Axl, og feir med måte. Vi har sendt en eske konfekt i posten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3