Gir ut et eget «Elder Scrolls»-spill til mobiler

Kommer til høsten og er gratis.

11. juni 2018 05:05

(PressFire.no): Det var Bethesda-sjefen sjæl, Todd Howard, som fikk kunngjøre et nytt «The Elder Scrolls» som kommer til mobiltelefoner - kalt «Elder Scrolls: Blades».

Howard var selv veldig imponert over hvordan spillet ser ut på mobiltelefoner, i tillegg til å være veldig entusiastisk over at spillet har muligheten til å spilles i portrettmodus.

Det er ifølge Howard snakk om et nesten fullblods «Elder Scrolls»-spill dette, med en diger verden og alt sett ifra førsteperson.

Mobilspillet har flere moduser, hvor Abyss beskrives som en slags roguelike-variant hvor du du prøver å overleve så lenge som mulig.

I Arena har du muligheten til å utfordre andre spillere.

Den tredje modusen,Town, er den såkalte hub-en din, hvor du skal bygge opp en by fra grunnen av. Du bestemmer selv hvordan den skal se ut, og etter hvert flytter det inn NPC-er du kan få gjøremål fra. Dette er hovedmodusen i spillet.

«The Elder Scrolls Blades» kommer til iOS og Android denne høsten og blir såkalt free-to-play. I tillegg skal det komme en VR-variant av det også, og de to versjonene kan spille med og mot hverandre.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3