Avslørte litt mer info om «Kingdom Hearts III»-DLCen

Får fotomodus og flere vanskelighetsgrader.

2. desember 2019 10:58

(PressFire.no): Square Enix har avslørt noen små biter med info fra sin kommende ekstrapakke til «Kingdom Hearts III».

DLC-pakken, kalt «Kingdom Hearts III’s Re:Mind DLC» ble et tema under en konsert for spillet i Osaka, Japan i helga. Der dukket nemlig spillets regissør, Tetsuya Nomura opp for å avsløre litt mer innhold. Dette via Twitter-bruker @mel-lifluous3.

Det skal for eksempel komme en foto-modus som lar deg ta bilder med snille eller slemme figurer (og også pose for kameraet), mens en bildeframviser lar deg ta disse bildene, legge på musikk og overganger og se de.

Kanskje mer interessant er en «Fast Pass»-modus som lar deg endre spillets vanskelighetsgrad helt ned til å bare sable deg gjennom fiendene uten problemer – for å la spillere som heller vil se historien komme seg gjennom.

På motsatt side gjør «Black»-modusen spillet mye vanskeligere, der du blant annet ikke kan heale under kamp.

I tillegg er det bekreftet at DLC-pakken får over 13 nye bosser, flere spillbare scenarioer, nye cut-scenes og nye keyblade-former. En ny trailer skal komme i løpet av desember, men en lanseringsdato er ikke klar enda ifølge Nomura.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3