Avslørte «Diablo III: Eternal Collection» til Switch ved et uhell?

Skal få eget «Zelda»-innhold og kommer i år.

16. august 2018 08:48
Forbes sin artikkel har i ettertid blitt trukket.

(PressFire.no): Det var en artikkel på Forbes som første bekreftet at «Diablo III» kommer til Nintendo Switch i år, men artikkelen har i ettertid blitt trukket.

Internett rakk likevel å ta bilder av selve artikkelen, som også hevder at det kommer eksklusivt innhold til Swtich-versjonen.

Kotaku bekrefter informasjonen, og mener Forbes brøt embargoen én dag for tidlig. 

Ifølge Forbes vil Switch-versjonen av spillet få rustninger inspirert av Ganondorf, Tri-Force-portrettramme, en kylling som kjæledur og Echoes of the Mask-vinger. Alt innholdet skal være kun kosmetisk.

Spillet vil naturligvis også inneholde begge utvidelsene og alle oppdateringer som er utgitt på andre plattformer.

Det kommer også fram at fire spillere vil kunne samarbeide på én og samme konsoll, men også på fire forskjellige konsoller uten nett – eller via nettet. Spillet vil også støtte skylagringen til Nintendo, som lanserer i september.

Ryktene har lenge hevdet at «Diablo III» var på vei til Switch – både fra kilder, men også da Blizzard selv la ut et bilde på Twitter av en lysbryter med «Diiablo»-tema.

For bare dager siden gikk de også ut og bekreftet at det er flere «Diablo»-prosjekter på gang i studioet og bekreftet at det kanskje kom mer info senere i år.

OPPDATERING: Nå har Blizzzard offisielt kunngjort spillet, og du kan lese mer om utgivelsen her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3