Avslørte «Tomb Raider»-planer

Crystal Dynamics fremdeles hjem til serien.

28. januar 2021 16:38

(PressFire.no): Det er i forbindelse med 25-årsjubileumet til «Tomb Raider» at Square Enix og Crystal Dynamics letter litt rundt sløret til serien.

Som kjent var ikke det tredje spillet i reboot-serien, «Shadow of the Tomb Raider», et spill Crystal Dynamics utviklet alene. De var travelt opptatt med «The Avengers»-spillet og fikk derfor hjelp av to andre studioer.

Men det ser imidlertid ut at Crystal Dynamics ikke har sluppet Lara Croft riktig ennå, for i videoen snakker flere ansvarlige for serien om fremtiden.

Regissør på serien, Will Kerslake, hinter litt om det neste spillet og hvordan det vil blande sammen den unge og uerfarne Lara Croft med den mer erfarne «tomb raideren».

Han er også tydelig på at de ikke har planer om å avsløre noe rundt spillet i nær fremtid, men referer til at frøken Croft blir å se i andre medier. Han refererer naturligvis til den nylig annonserte anime-serien til Netflix.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3