Avslørte mer fra «Pokémon Arceus»

Får «Final Fantasy X»-aktige kamper. Se ny trailer.

18. august 2021 15:47

​(PressFire.no): Utvikler Game Freak viste i dag fram litt mer av sitt kommende «Pokémon Arceus», som mikser en åpen verden-setting med samling av lommemonstrene.

Spillet er satt til Hisui-regionen for mange år siden, som etter hvert blir til Sinnoh-regionen i de «nyere» spillene, der du skal hjelpe til med å kartlegge pokémon-ene som bor der.

I en ny trailer fikk vi se litt mer av hvordan selve spillingen blir, der du blant annet kan ri på både vann-, land- og luft-baserte pokémon.

Du vil starte oppdragene dine på en «Monster Hunter»-aktig base ute i ødemarka hvor du vil kunne kjøpe utstyr, og som fungerer som et lagringspunkt.

Avhengig av pokémon-typene du møter vil du potensielt kunne bli angrepet og slått ut, og må starte fra basen igjen.

Du vil kunne fange pokémon ved å kaste de typiske poké-ballene på de, eller starte en kamp ved å kaste en av poké-ballene som har en av dine egne pokémoner i seg.

Da startes en kamp som foregår ikke ulikt slik «Final Fantasy X» gjør det – en tidslinje til høyre på skjermen viser hvem som får angripe når, og det du velger å gjøre vil påvirke denne.


Du vil også kunne velge mellom «agile»- og «strong»-angrep, altså kjappe eller sterke angrep, som påvirker hvor du kommer i «køen» fremover i kampen. Du vil potensielt kunne angripe to ganger på rad eller bli angrepet to ganger på rad, med andre ord.

Sjekk ut den nye traileren under her, og spillet har nå også fått en lanseringsdato: 28. januar 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=QRsbFmM37T4

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3