Avslørte «FIFA 23» – som for første gang inkluderer ligaer for kvinner

Siste spill med navnet.

21. juli 2022 12:35

(PressFire.no): EA har annonsert årets utgave av «FIFA», som blir det siste spillet som bærer dette navnet fra utviklerne.

EA har nemlig valgt å ikke fornye avtalen med fotballorganisasjonen med samme navn, og skifter navn på serien til «EA Sports FC» – uten at det vil påvirke innholdet i spillet i stor grad.

Nytt i år er inkluderingen av to toppligaer for kvinnefotball, den britiske Super League og franske Division 1, i tillegg til alle klubbene og spillerne som spiller i disse. 

Også to verdensmesterskapsmoduser for henholdsvis herre-VM i Qatar og kvinne-VM i Austraila og New Zealand kommer i spillet etter hvert.

I tillegg skal spillet ha en overhalt karrieremodus hvor du kan spille for eller trene et lag.

Spillet kommer 30. september til Xbox, PlayStation og PC – og støtter krysspilling mellom disse. En egen Switch-versjon vil også komme, men dette vil (nok en gang) i stor grad bare være «FIFA 18»-versjonen med nye lag. Ingen av de nye modusene skal være planlagt til Nintendos konsoll.

https://www.youtube.com/watch?v=o3V-GvvzjE4​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3