Avlyser neste BlizzCon

- Vil sikre at det føles sikkert og inkluderende.

27. oktober 2021 10:27

​(PressFire.no): Pandemien satte i fjor en stopper for et tradisjonelt BlizzCon-arrangement til fordel for en online-løsning.

I mai kunne Blizzard fortelle at de jobbet med å utvide den satsingen i kombinasjon med fysisk tilstedeværelse for tidlig 2022.

Nå kommer beskjeden om at Blizzard trykker på bremsepedalen for arrangementet.

I et innlegg skriver de at et slikt arrangement krever at alle er med og at de akkurat nå heller vil fokusere energien på å støtte utviklere og progresjonen for spillene.

Samtidig vil de nå bruke tiden til å tenke ut et nytt arrangement, hvor de påpeker at et slikt arrangement må «føles sikkert, velkomnen og så inkluderende som mulig».

Det hører med til historien at nettopp BlizzCon har stått i sentrum av trakasseringsskandalene i spillgiganten – noe som har resultert i flere søksmål og etterforskning av flere tilsyn.

De bedyrer nå også at selv om det ikke blir noe Blizzcon i februar, så vil de fremdeles oppdatere publikum rundt spillene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3