Avduket «Lost Planet 2» via Xbox Live

Oppfølgeren ble presentert via en video på Xbox Live i dag. Se debuttraileren her.

23. februar 2009 19:13

Før helgen ble det lovet en video på Xbox Live som skulle annonsere et helt nytt spill fra Capcom. Selv om «Lost Planet 2» var ventet ble spillet først bekreftet nå.

«Lost Planet: Extreme Conditions» var et tredjepersons skytespill til Xbox 360 og PC sluppet sommeren 2007. Året etter dukket spillet opp også på PlayStation 3.

«Lost Planet» ble utstyrt med flere nedlastbare pakker med mer innhold i løpet av månedene som fulgte etter release, og hadde god støtte for onlinespilling. Men flere etterlyste muligheten til å spille co-op med en venn online, en bønn som nå kan ha blitt hørt.

I oppfølgeren loves det mer av det samme og noen nyheter både når det gjelder utseende og måten du kan spille på. Jun Tekeuchi («Resident Evil 5») fikk æren av å bekrefte nyheten i dag og skal også jobbe med «Lost Planet 2» sammen med blant andre Keiji Inafune (sjefsprodusent) og Kenji Oguro (regissør).

STØTTE FOR CO-OP?

Snødekte landskap blir det også i «Lost Planet 2», men du tas i tillegg med til andre områder.

I traileren som ble avduket på Xbox Live i dag vises klipp fra en jungel.

Historien finner sted ti år etter «Lost Planet». Klimaforandringer har ført til nedsmelting og dannelsen av nye landskap, forteller regissør Oguro på videoen som du kan se nederst i denne saken.

I motsetning til det første spillet, vil man fokusere på flere enn én hovedkarakter fortalt fra perspektivet til flere grupperinger av snø-piratene.

Co-op er en av nyhetene man spekulerer i skal bli inkludert. I følge intervjuet som følger traileren, går utvikleren langt i å bekrefte at dette blir en av nyhetene i «Lost Planet 2».

Så langt vil ikke Capcom røpe en utgivelsesdato eller hvilke plattformer spillet slippes til.

Se annonseringen og debuttraileren av «Lost Planet 2» her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3