Avbryter folkefinansiering for «Fable Fortune»

22. juni 2016 10:56

(PressFire.no): I slutten av mai skreiv vi om et nytt spill i «Fable»-serien som lages av veteraner fra nedlagte Lionhead-studioet tok med seg videre.

Det nye spillet er et kortspill som har vært i utvikling i lengre tid, men som de nå vil utvikle med tillatelse fra Microsoft.

Har fått penger et annet sted

kunngjør de imidlertid at de stopper innsamlingsaksjonen for spillet med begrunnelsen at de «har klart å sikre ekstern finansiering».

- Dette, kombinert med vår egen personlige investering, betyr at vi kan fortsette å forbedre spillet og gi flere av dere tilgang til å spille det., heter det i en oppdatering på Kickstarter-siden.

Lå dårlig an

Det hører også med til historien at kampanjen ikke lå godt an til å nå målet med bare 58 800 pund etter over tjue dager.

Det nyopprettede studioet Flaming Fowl Studios har fått låne «Fable»-lisensen av Microsoft for å lage det digitale kortspillet, som er basert på en åtte år gammel idé fra tiden i Lionhead Studios.

Studioet avslørte i anledning Kickstarter-kampanjen at målet skal være en lukket beta til pc og Xbox One mot høsten og en endelig lansering i 2017 – det er usikkert om planene er endret nå som finansieringen ikke kommer via folkefinansiering lenger. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3