Avalanche Studios annonserer «AionGuard»

Nytt, ambisiøst og åpent fantasyspill fra «Just Cause»-utviklerne.

13. januar 2009 14:40

Coveret til siste utgave av spillmagasinet Edge avslører spillet som visstnok skal være fantasyspillenes messias.

Til og med svulstige uttrykk som «ground breaking» og «stunning» dekorerer coveret i sammenheng med tittelen. Ikke verst.

Det er Avalanche Studios som står bak spillet. Sier deg kanskje ingenting? Det er studioet bak «Che-møter-James Bond-møter-GTA»-spillet «Just Cause».

Studioet har allerede annonsert en oppfølger til «Just Cause» som heter…. hold deg fast… «Just Cause 2», men spillet har blitt utsatt. Kanskje «AionGuard» er grunnen til utsettelsen?

«AionGuard» har vært under utvikling i to år allerede og skal visstnok utfordre «alt det beste spill har å tilby» og skal involvere en elitegruppe kalt AionGuard som kan beskrives som en krysning av andre verdenskrigs krigsflypiloter, samuraier og riddere. Whoa… litt av en cocktail det der. Jagerpiloter i form av drageridderkamp da selvfølgelig, som det fantes mange av i nazityskland.

Det er selvsikre PR-ord her, og vi er selvfølgelig spente, men før vi har sett noe i aksjon så smører vi oss inn med skepsiskrem.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3