Australsk politiker langer ut mot «woke» personer fordi «Cyberpunk 2077» har fire skadetyper

Jadda, så...

28. april 2021 17:21

(PressFire.no): Det australske parlamentsmedlemmet Craig Kelly, som forøvrig nylig ble sparket ut av Facebook for å spre misinformasjon om COVID-vaksinasjonene, er nå rasende på «Cyberpunk 2077».

Den høyrekonservative politikeren er tydeligvis irritert på at familien til Theodor Seuss Geisel (Dr. Seuss) har sagt at de skal oppdatere enkelte av barnebøkene hans for å fjerne bilder som i dag er heller rasistiske, og langer ut mot «woke»-kulturen.

Men i en heller bisarr vending går Kelly samtidig hardt ut mot «Cyberpunks» fire typer skade – fysisk, termisk, EMP og kjemisk – og antyder at folk som er «woke» ikke burde kjøpe spillet fordi disse skadetypene kan hindres (??) eller påføres.

????

Kelly har i grunn en imponerende oversikt over skadetypene i spillet, men det er vanskelig å skulle forsøke seg på mentalgymnastikken som kreves for å skjønne tegninga her.

Det er altså bare de samme folkene som «prøver å cancel Dr. Seuss» som kjøper «Cyberpunk»? Eller er poenget at fire skadetyper i et dataspill er kontroversielt?

Er fysisk skade mer «woke» enn psykisk? Forleden dag fikk jeg termisk skade på den ene fingeren under et uforsiktig pastaoppkok – må jeg nå «cancel» Dr. Seuss?

Fåglarna vet, men at Kelly er langt ute på de australske viddene er i hvert fall helt sikkert.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3