Atari annonserer «Test Drive Unlimited 2»

Kjørespillenes svar på «World of Warcraft»?

3. mars 2010 11:46

Atari har via en pressemelding nå annonsert oppfølgeren til det nyskapende kjørespillet «Test Drive Unlimited» fra 2006.

Oppfølgeren utvider der det første spillet startet – det skal fremdeles handle om en stor lekeplass for eksklusive kjøretøy hvor spillet hele tiden kan være online.

SØMLØS ONLINEOPPLEVELSE

Det skal bli en sømløs opplevelse hvor internett brukes for å skape en dynamisk opplevelse.

- «Test Drive Unlimited 2» blander enspiller- og flerspiller-opplevelsen sømløst, noe som lager en dynamisk verden med unikt innhold of utfordringer. «Test Drive Unlimited 2» er «alltid levende» med automatiske oppdateringer og en sømløs online/offline-integrering.

- En ny historiedrevet enspillerdel kan spilles offline eller som en del av en flerspiller-del, stod det i pressemeldingen.

Pressemeldingen forteller også at spillet vil ha dynamisk vær, skade på bilene, natt- og dag-sykluser og at handlingen foregår på en helt ny øy.

Det skrives også at det fremdeles handler om å bygge et luksuriøst hjem med en heftig garasje fylt med eksklusive biler.

Det forrige spillet hadde handling på Hawaii som var modellert etter satelittbilder, hvor du også brukte GPS for å navigere rundt på den store øya.

«Test Drive Unlimited 2» utvikles til PC, Xbox 360 og PS3, men ingen slippdato er ennå annonsert.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3