«Assassin's Creed Valhalla»-regissøren trekker seg etter utroskap og manipulering

Tre kvinner knyttet til spillbransjen står fram.

24. juni 2020 22:14

(PressFire.no): Ashraf Ismail, regissør på det kommende «Assassin’s Creed Valhalla», trekker seg fra prosjektet, det melder han på Twitter.

Dette kommer etter at tre kvinner har stått fram og sagt at de har vært i forhold med Ismail – samtidig som han har vært gift og har to barn. Han skal ha holdt forholdet skjult for disse kvinnene, som er mellom 8 og 18 år yngre enn ham selv, og alle involvert i spillbransjen.

- Jeg trekker meg fra mitt kjære prosjekt for å ta tak i de personlige problemene i livet mitt. Livene til familien min og mitt eget er knust. Jeg beklager dypt til alle som lider av dette, skrev Ismail på Twitter før han slettet hele kontoen sin. Han var også regissør på «Black Flag» og «Origins».

Ifølge en av kvinnene, skal han ha brukt sin status som sjef for «Assassin’s Creed»-serien som inngang til forholdet. En annen sier hun er direkte involvert i «Valhalla».

En av disse har delt bilder av en tekstsamtale hvor hun spør han hvorfor han har på seg en giftering i et intervju – han svarer at han har den på for å ikke bringe skam til foreldrene sine over at han ikke er gift.

- Ashraf Ismail trekker seg fra prosjektet for å ta fri fra jobben, sier Ubisoft i en uttalelse til Vice.com.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3