«Assassin’s Creed Valhalla»-regissøren har fått sparken

Det etter intern etterforskning.

14. august 2020 16:44

(PressFire.no): Det var i juni at regissøren på «Assassin’s Creed Valhalla», Ashraf Ismail, havnet i søkelyset etter å angivelig innledet flere forhold – inkludert med en kollega.

Han skal ikke ha fortalt de han hadde forhold til at han var gift og trakk seg fra sin stilling som regissør på det nye storspillet i «Assassin’s Creed Valhalla».

Det var også bare starten på det som skulle bli et takras av anklager om utstrakt trakassering i Ubisoft og skandalene har stått i kø.

Nå bekrefter Ubisoft overfor Bloomberg at Ismail har fått sparken i Ubisoft.

- Som et resultat av etterforskningen har Ashraf Ismail blitt avskjediget og er ikke lenger ansatt i Ubisoft, heter det fra den franske spillgiganten.

Ismail jobbet elleve år i Ubisoft og fungerte også som regissør på både «Assassin’s Creed Black Flag» og «Assassin’s Creed Origins».

Flere andre Ubisoft-ledere har den siste tiden mistet jobbene sine og spillselskapet bedyrerat de går gjennom selskapet for å se på arbeidskultur og rydde i rekkene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3