«Assassin's Creed Origins» kommer i oktober

Massiv lekkasje fra magasin.

10. juni 2017 09:59

(PressFire.no): Det er ikke lenger noen hemmelighet at det kommer et nytt «Assassin’s Creed» i år og at handlingen vil foregå i Egypt.

Nå viser det seg også at spillet pryder omslaget på månedens GameInformer-magasin, som også avslører en rekke detaljer om spillet.

Lesere som har fått klørne i magasinet, har lagt ut nøkkelinformasjon på nettet.

Take me to Memphis

Hovedrollen heter Bayek og skal være grunnleggeren av the Brotherhood.

Memphis og Alexandria blir også bekreftet som to av byene i spillet og den aktuelle epoken blir under Kleopatra – så mellom 69 f.  Kr. til 30 f. Kr.’

Bayek skal imidlertid ikke være den eneste spillbare figuren i spillet.

Der kommer det blant annet fram at spillet har et helt nytt kampsystem, som blir såkalt free form og beskrives som mer «hit box-drevet».

Det skal angivelig heller ikke være mulig å gjøre snikdrap med ett angrep lenger – hvis fiendene er kraftigere enn deg, hvor spillet har et crafting-system hvor du må oppgradere utstyret. Du må også opp nivåer for selve rollefiguren, hvor taket skal være 40.

Kameler ftw

Det avsløres også at det er mulig å ri på kameler, hvor det også er muligheter for å angripe med pil-og-bue.

Dykking skal også være en del av skattejakt, i tillegg til å plyndre graver (tomb raiding tihi).

Ifølge artikkelen blir det også en mer dynamisk verden denne gangen, hvor bebyggerne følger dag og natt-sykluser med gjøremål.

Den avslører også at spillet slippes 27. oktober.

Forvent mer informasjon under Ubisofts pressekonferanse i anledning E3 på mandag klokka 22.00.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3