«Assassin's Creed Odyssey» kommer til Switch også - men bare i Japan

Strømmes til konsollen.

14. september 2018 14:50

(PressFire.no): I natt hadde Nintendo en fremvisning av kommende spill til Switch, og avslørte blant annet «Luigi’s Mansion 3» og «Animal Crossing» til konsollen.

I den japanske Direct-sendinga var det derimot et spill ekstra, som ikke dukket opp på den europeiske eller amerikanske versjonen: «Assassin’s Creed Odyssey».

Ubisofts kommende storspill blir tilgjengelig også på Nintendos plattform i oktober, men bare i Japan – og bare via streaming.

Det betyr at du laster ned en mindre fil som håndterer knappetrykk og kommunikasjon med serverne, mens selve spillet blir rendret på en en serverpark.

Dette blir det andre storspillet som streames til konsollen. «Resident Evil 7» er også tilgjengelig på Switch i Japan via en strømmetjeneste – der kjører spillet en variant av pc-versjonen, som så streames til konsollen.

Dette krever en konstant nettforbindelse, og i «Resident Evil 7» sitt tilfelle måtte du betale en månedlig sum for å spille.

Til Gamespot sier Ubisoft at spillet bare er planlagt utgitt i Japan, i hvert fall for øyeblikket.

Switch støtter flere brukerkontoer og nedlasting fra andre regioner, så i teorien vil du kunne laste ned «Assassin’s Creed Odyssey» på konsollen også her hjemme, men distansen fra serverne i Japan vil nok gjøre det hele uspillbart.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3