«Assassin’s Creed: Brotherhood» i november

Ubisoft bekrefter at spillet skal ut i butikkene før jul, og gir oss samtidig den aller første traileren.

14. juni 2010 15:02

«Assassin’s Creed: Brotherhood» fortsetter der fjorårets «Assassin’s Creed II» slapp rent handlingsmessig. Denne gang får vi også muligheten til å utforske Roma og å spille i online flerspiller, avslørte Ubisoft da dette spillet først ble annonsert i mai. E3-traileren, som nå Ubisoft har tatt med seg til spillmessen i Los Angeles, setter da også fokus på flerspillerdelen.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

Vi ser Ezio, helten fra «Assassin’s Creed II», sammen med flere våpendragere og handlingen i «Brotherhood» er lagt til 1503. Men kanskje enda viktigere for de fleste: Filmsnutten som Ubisoft vil presentere under sin pressekonferanse på E3 klokken 02:00 natt til tirsdag (norsk tid) avslører hva slippdatoen til spillet vil bli. Dette spillet slippes 16. november, i hvert fall i USA. Det er mulig at vi i Europa får en annen dato etter at E3 har startet for fullt i kveld norsk tid.

Som vanlig når de første trailerne fra et Assassin’s Creed-spill skal vises, har man unnlatt  levende bilder fra selve spillet. Denne nye traileren er minst like CG-tung som fjorårets «Assassin’s Creed II»-E3-trailer.

Én ting Ubisoft garantert ikke kommer til å snakke så mye om når de om noen timer skal forsøke å trollbinde tusenvis av E3-spilljournalister, er grunnene til at Patrice Désilets – kreativ regissør bak Assassin’s Creed-spillene – nylig sluttet i jobben sin.

Det blir spekulert i at dette kan relateres til at Ubisoft hyppig gir ut oppfølgere i denne bestselgerserien, men offisielt har selskapet sagt at det ikke ligger noe dramatikk bak Désilets avgang. Det er Kotaku som skriver om dette.

«Assassin's Creed: Brotherhood» slippes 16. november til PS3, PC og Xbox 360.

Se E3-traileren fra «Assassin’s Creed: Brotherhood» her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3