«Arya Stark» i samtaler om å spille i «The Last of Us»-filmen

Skal være aktuell for Ellie.

27. juli 2014 20:36

(PressFire.no): I forbindelse med tegneseriemessa ComiCon i San Diego hadde Sony et eget panel for snakk om framtidige filmer.

Der satt Neil Druckman fra Naughty Dog, en av mennene bak fjorårets kritikervinner og vinner av en rekke årets spill-priser, for å snakke om filmen basert på spillet. Sammen med ham satt også filmens produsent, Sam Raimi («Evil Dead», «Spider-Man»).

Fra «Game of Thrones» til «Last of Us»

Spillskaperen kunne avsløre at de er i samtaler med Maise Williams, jenta som kanskje er mest kjent for å spille Arya Stark i tv-serien «Game of Thrones». Williams er naturligvis aktuell for å spille jenta Ellie i spillet.

Druckman kunne også fortelle at Sony har godkjent at han selv får skrive manuset til filmen. Han fortalte også at planen originalt var å endre store deler av handlingen, men at produsenten på filmen, Sam Raimi, overtalte ham til å holde den tro mot spillet.

Måtte beskyttes mot Neil Druckman

Raimi skal ha sagt at han originalt var bekymret for å beskytte filmen fra øknomifolk og produsenter, men at han til slutt endte opp med å måtte beskytte mot Druckman.

Det var også Sam Raimi som fikk oppdraget på produsentsiden etter at to produsentselskap fikk prøve å selge inn sine respektive visjoner for Sony.  Druckman selv skal få velge regissør for filmen.

Filmen skal være flere år unna en premiére, men at de ønsket å avsløre prosjektet under tegneseriemessa.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3