Arrrrrrrrr

Piratkopierer du «Quantum Break» blir du sjørøver i spillet.

6. april 2016 16:00
«Aaarrrlan Wake» hadde
også lignende humor.

(PressFire.no): Piratkopiering av spill har over lang tid vært en hodepine for spillutvikere, men noen ganger har de selv spredt versjoner av spillene sine på nett, eller lagt inn små easter eggs for å synliggjøre de som forsyner seg av gratisspill.

For eksempel slettet «Earthbound» lagringsfilen din rett før sistebossen om du spilte en ulovlig versjon av spillet, «Batman: Arkham Asylum» gjorde glidekappen din nesten ubrukelig, mens «Serious Sam 3» sendte en udødelig rosa skorpionmann etter deg.

I «Game Dev Tycoon» begynte kjøperne i spillet å piratkopiere spillene du lagde.

Nå har «Quantum Break» kommet ut på Xbox One og PC, og det viser seg at også her har Remedy lagt inn et dask til potensielle pirater, selv om spillet for øyeblikket ikke ser ut til å ligge ute i knekt variant (ifølge Eurogamer).

Om du starter spillet og det mistenker at du har trebein, krok og papegøye på skulderen, vil det like greit slenge en lapp over øyet på spillets protagonist, Jack Joyce.

Øyelappen dukker visstnok også opp om du bare logger deg ut av Windows Store, ettersom spillet da ikke greier å sjekke om du har kjøpt det.

Morsomt nok har utviklerne selv med problemstillingen på sin FAQ om spillet:

- Jack ser ut som en pirat!

- Noe kopibeskyttelse kan ha slått inn ved en feil. Restart spillet og spis noen c-vitaminer.

Har du utviklet skjørbuk etter å ha spilt «Quantum Break»?
 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3