«Army of Two» skal gjenoppfinnes

«Dead Space»-studioet lager treeren med «Battlefield»-motoren.

3. august 2012 10:12

(PressFire.no): De makabre leiesoldatene Rios og Salem har vært lunkne både på salgs- og tilbakemeldingsfronten for utgiver EA, som nekter å gi dem opp av den grunn.

I går annonserte de et tredje spill i den samarbeidsfokuserte skytespillserien, men utvikler EA Montreal får en pause.

I stedet er det «Dead Space»-gjengen Visceral Games som skal bryne seg på duoen i «Army of Two: The Devil's Cartel», forteller Eurogamer.

Toppmoderne motor

- Spillere må jobbe sammen både taktisk og strategi idet de skyver seg gjennom en by herjet av noen av Mexicos dødeligste narkokarteller, tegner Viscerals produsent Julian Beak i en uttalelse.

Det kan høres påfallende likt ultralunkne «Call of Juarez: The Cartel» ut, der det også fokuserte på samarbeidsskyting blant meksikanske narkoskurker.

«The Devil’s Cartel» skal drives av EAs stolte og forholdsvis ferske Frostbite 2-motor, som kan sees i «Battlefield 3» og «Need for Speed: The Run».  

De to ikoniske hovedpersonene ser likevel ut til å være skiftet ut med mer anonyme «Alpha» og «Bravo» fra leiesoldatselskapet Tactical Worldwide Operations


Samarbeid mellom fire?

Rykter har ment at «Army of Two: The Devil’s Cartel» støtter samarbeid mellom fire spillere, men EA har så langt ikke kommentert dem.

Den gangen ble det også sagt at EA Montreal slet og trengte hjelp fra «Battlefield»-gjengen DICE. Er det her Visceral Games tok over? 

Ifølge et videointervju hos Game Informer jobber de tidligere utviklerne uansett tett med Visceral Montreal for å videreføre seriens kjerne i den nye tolkningen.

Skytespillet utgis i løpet av 2013 til Xbox 360 og PlayStation 3.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3