- «Arkham»-spillene pusses opp til dagens konsoller

Skal komme en «HD»-samlepakke til sommeren.

19. april 2016 11:19
Bilde fra Eurogamer.net

(PressFire.no): At butikkansatte finner lanseringsdatoer og nye spill i systemene sine har nærmest blitt en sport i spillbransjen – og nå skal det ha skjedd igjen, melder Eurogamer.

Denne gangen skal det være en samlepakke med de svært kritikerroste spillene «Batman: Arkham Asylum» og «Batman: Arkham City» som kommer, denne gangen til de nye konsollene.

En tilsvarende pakke ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2013.

I en epost sendt til Eurogamer-redaksjonen røper den Gamestop-ansatte at samlingen nå kommer til PlayStation 4 og Xbox One 10. juni.

Forhåndsbestillingen skal åpnes allerede i dag, og i tillegg til de to tidligere «Batman»-spillene, skal også alt av DLC være inkludert i samlepakken.

Uten at det nevnes hvilke oppdateringer vi kan forvente oss, skal det også være snakk om en forbedring i grafikken til spillene, og sikkert også bedre framerate.

Merkelig nok skal ikke spillene «Batman: Arkham Origins» eller «Batman: Arkham Knight» være med i samlingen. Førstnevnte var med i pakken som ble gitt ut for to og et halvt år siden.

Les våre anmeldelser av «Arkham Asylum», «Arkham City», «Arkham Origins» og «Arkham Knight».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3