«Ark: Survival Evolved» utsatt

Skulle komme om én uke.

31. juli 2017 13:39

(PressFire.no): De som hadde sett for seg at de skulle spille den ferdige utgaven av «Ark: Survival Evolved» neste uke må smøre seg med tålmodighetskrem.

Spillet har vært i Early Access-form siden juni 2015, og planen var at det offisielt skulle lanseres 8. august – altså neste tirsdag. Det blir det ikke noe av.

Sertifiseringsprosessen for retail-versjonen har tatt lenger tid enn antatt, kan utviklerne i Studio Wildcard fortelle. Tre uker lenger, for å være nøyaktig.

Dermed er lanseringen utsatt til 29. august.

- Vi beklager så mye til de som er berørt av forsinkelsen. Det suger, og det var ikke dette vi ønsket, men det er sånn det ble. Vi ville fortelle om dette tidligere, men vi kunne ikke komme med en uttalelse før vi var helt sikker på hva som kom til å skje.

Studioet sier de jobber hardt med både bugfiksing og nytt innhold til spillet som skal komme på lanseringsdagen, inkludert en øking av størrelsen på Ragnarok-kartet med 25 prosent.

Det er ikke akkurat en ny ting at Wildcard utsetter ting. Tidligere måtte de som spilte konsollversjonen – som også har vært i de respektive konsollenes varianter av Early Access – feire påske en uke etter alle andre.

Påske-eventet «Eggcellent Adventure» kom for seint, og året før ble halloween feiret med et eget event i november. For amerikanerne ble thankgiving-eventet lagt ut to uker før.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3