«Ark» får oppfølger med Vin Diesel i hovedrollen, og verden er ikke den samme

Pluss animert serie med en obskøn rolleliste.

11. desember 2020 05:45

(PressFire.no): Utvikler Wildcard har avslørt sitt kommende «Ark II», oppfølgeren til det populære flerspiller-dinosaurspillet fra 2015 – utrolig nok med en trailer hvor Vin Diesel slåss mot en T-Rex.

Herr Diesel skal ha rollen som Santiago i spillet, og slåss i den litt vel lange traileren med spyd og øks mot en gruppe slemminger når dinosauren kommer valsende inn.

Samtidig skal det også komme en animert serie som bare heter «Ark: The Animated Series», som følger Helena fra førstespillet – som var en av de første til å utforske verdenen spillet foregår i.

Det høres interessant nok ut, men det er den absurde listen over skuespillere som skal ha stemmer som får øyenbrynene til å skyte ut i stratosfæren.

Her har Wildcard tatt seg god råd, og inkluderer ikke bare Vin Diesel, men også Russel Crowe, Karl Urban, Gerard Butler, David Tennant, Malcom McDowell, Elliot Page, Michelle Yeoh, Ragga Ragnars, Devery Jacobs, Madeleine Madden, Jeffrey Wright, Deborash Mailman og Zahn McClarnon.

Sjekk ut traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3