Ariana Grande blir en rollefigur i et «Final Fantasy»-spill

2. januar 2017 10:02

(PressFire.no): Skuespiller, artist og sanger Ariana Grande er mest kjent for sin musikk og roller i musikalen «13» og i tv-serien «Victorius», men nå blir hun også en av rollene i mobilspillet «Final Fantasy Brave Exvius».

Det var Grande selv som i natt norsk tid avslørte på Instagram at hun får en rolle i spillet.

- Jeg er så glad for at jeg endelig kan dele at jeg blir med i spillet «Final Fantasy Brave Exvius», skreiv hun på et bilde hvor hun sitter rundt et bord «menn i dress».

Bare en time etterpå kom en liten videosnutt som viser at det er Grande i den velkjente sorte latexdrakten med kaninørene fra videoen «Dangerous Woman» som blir foreviget i spillet.

- Sjekk rollefiguren min i spillet, den er den søteste tingen jeg har sett og jeg er så spent at jeg ikke klarer å styre meg, skriver hun på mikrobloggenettstedet Twitter.

Det er foreløpig uklart hvilken rolle Grande får i spillet, som ble lansert i 2015. Vi antar spillet får en oppdatering hvor figuren blir lagt inn i spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3