Årets PC Gaming Show går som normalt

Selv om E3 er avlyst.

27. april 2020 11:33

(PressFire.no): Årets store spillhappening, E3-messa i Los Angeles, ble avlyst for noen uker siden på grunn av koronakrisen, men nå viser det seg at deler av moroa likevel går som planlagt.

De siste årene har det i tillegg til de vanlige konferansene fra Sony, Nintendo, Microsoft (og innimellom Bethesda og Devolver Digital) også vært en pc-sentrert variant kalt «PC Gaming Show».

Denne produseres av Future PLC, som eier spillblekka PC Gamer – og vil gå som normalt i år 6. juni. Det hele skal streames på de sedvanlige plassene som Twitch og YouTube.

Her loves det sniktitter på kommende pc-spill og en generell «feiring av alt som har med pc-spilling å gjøre».

Samtidig melder også Gamesradar (som eies av det samme selskapet som kjøre PC Gaming Show) at de også vil ha sin egen stream med fokus på mobil-, konsoll- og strømmespill i juni en gang.

Vi ser ikke for oss at noen av de store konsollaktørene kommer til å være med der, riktignok, men noe blir det jo sikkert.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3