Aprilsnarren «8 bit Bayonetta» skjulte en hemmelig beskjed

Ledet til nettside.

3. april 2017 13:45

(PressFire.no): I helga fikk du kanskje med deg mer enn én aprilsnarr, selv her på PressFire. Spillbransjen har tradisjon for kreative og fiffige påfunn 1. april.

Ett av selskapene ser imidlertid ut til å ha brukt datoen til å legge ut en aldri så liten «hemmelighet».

Åpenbart «Bayonetta»-relatert.
Hemmelig side

Platinum Games’ sin aprilsnarr kom i form av en egen hyllest til «Bayonetta» med et todimensjonalt spill kalt «8 Bit Bayonetta» - definitivt et skøyalt påfunn.

Men det viser seg at spillet, som ligger gratis ute på Steam, inneholdt hint som tyder på at det vil komme noe nytt om «Bayonetta»-serien.

Spillet ledet til en nettside fra Sega som teller ned til en kunngjøring 10. april, hvor bakgrunnen inneholder et promobilde for «Bayonetta».

«Bayonetta 3»?

Nå spekuleres det i hva vi kan ha i vente, hvor teoriene foreløpig går fra «Bayonetta 3» til at de to første spillene er på vei til pc eller Nintendo Switch. Eller kanskje det skal avsløres noe i anledning Project Scorpio?

Det hører med til historien at «Bayonetta 2» var eksklusivt for Wii U i sin tid – etter en avtale med Nintendo. Selve merkevaren skal foreløpig ligge hos SEGA.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3