Aprilsnarren «8 bit Bayonetta» skjulte en hemmelig beskjed

Ledet til nettside.

3. april 2017 13:45

(PressFire.no): I helga fikk du kanskje med deg mer enn én aprilsnarr, selv her på PressFire. Spillbransjen har tradisjon for kreative og fiffige påfunn 1. april.

Åpenbart «Bayonetta»-relatert.

Hemmelig side

Platinum Games’ sin aprilsnarr kom i form av en egen hyllest til «Bayonetta» med et todimensjonalt spill kalt «8 Bit Bayonetta» - definitivt et skøyalt påfunn.

Men det viser seg at spillet, som ligger gratis ute på Steam, inneholdt hint som tyder på at det vil komme noe nytt om «Bayonetta»-serien.

Spillet ledet til en nettside fra Sega som teller ned til en kunngjøring 10. april, hvor bakgrunnen inneholder et promobilde for «Bayonetta».

«Bayonetta 3»?

Nå spekuleres det i hva vi kan ha i vente, hvor teoriene foreløpig går fra «Bayonetta 3» til at de to første spillene er på vei til pc eller Nintendo Switch. Eller kanskje det skal avsløres noe i anledning Project Scorpio?

Det hører med til historien at «Bayonetta 2» var eksklusivt for Wii U i sin tid – etter en avtale med Nintendo. Selve merkevaren skal foreløpig ligge hos SEGA.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3