Apple avslørte sannsynligvis «Fortnite Chapter 2»

Spillet gikk i svart i natt.

14. oktober 2019 09:47

(PressFire.no): «Fortnite»-miljøet har vært i fyr og flamme etter at forrige sesong i går ble avsluttet på svært mystisk vis.

Da sesong 10 ble avsluttet med den passende døpte hendelsen «The End» forsvant hele spillet i et sort hull før det stengte dørene og har sidene vært uspillbart.

Dermed har spekulasjonene rundt spillet gått inn i høygir, men allerede på fredag lekket sannsynligvis den Italienske versjonen av App Store hva som skjer.

I noen øyeblikk var nemlig nye bilder lagt ut til spillet – sannsynligvis ved et uhell. Likevel berikelige dokumentert på Internett, for eksempel via Fornite: Battle Royale Leaks på Twitter.

Der kan man se det som sannsynligvis er et nytt kart som også inkluderer båter i en elv – og som mange allerede har påpekt ikke ligner noe sted på dagens kart.

Men kanskje mest interessant er tittelen spillet nå har fått – «Fortnite Capitolo 2», eller «Fortnite kapittel to» på norsk.

Tittelen tyder altså på at det er en ganske stor oppdatering spillerne har i vente.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3