Åpner eget «Apex Legends»-studio

Flytter spillet til Canada.

19. mai 2020 12:50

(PressFire.no): Det er i et intervju med Gamesindustry.biz at Dusty Welch fra Respawn Entertainment avslører at «Apex Legends»-suksessen tok dem på senga.

Det fikk millioner av spillere på bare noen dager, noe som naturligvis skaper utfordringer for et studio som også lager andre spill.

Nå skiller de ut spillet og oppretter et eget nytt studio som skal håndtere det.

Det nye studioet blir opprettet i Vancouver i Canada, som er en boblende gryte med spillskapere fra hele verden. Studioet bil imidlertid bli ledet av flere veteraner fra Respawn Entertainment.

Studioet vil også nyte av at Electronic Arts har sitt eget campus i byen – hvor de også har brukt åtte måneder på å finne interne kandidater i rekrutteringsperioden.

Steven Ferreira, som skal være med å lede det nye studioet, forteller at de rekrutterte annerledes til studioet. I stedet for å fokusere på å ansette rundt oppgaver de vil løse, så leita de spesifikt etter utviklere som hadde lidenskap for spillet.

Det kommer etter at en av grunnleggerne bak Respawn Entertainment, Vince Zampella, nylig også forlot studioet for å ta over EA sitt DICE-studio i Los Angeles.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3