- «Anthem» utsatt til 2019

Kilder i BioWare mener den originale lanseringsplanen aldri var realistisk.

25. januar 2018 12:18

(PressFire.no): Nettstedet Kotaku rapporterer om at Electronic Arts og BioWares neste storspill «Anthem» er utsatt til 2019.

Dette skal de ha fra minst tre kilder innad i BioWare, som har snakket anonymt med nettsiden.

Det opprinnelige lanseringsvinduet i høsten 2018 var ifølge en av kildene «aldri realistisk». Det er derimot ikke satt en ny lanseringsdato, og EA skal ikke være hypp på å vente lengre enn til mars neste år.

Med andre ord kan det være godt over et år til vi får kloa i spillet – som har vært under utvikling siden 2012.

Spillet skal for en del år siden ha vært godt inn i et lite utviklingshelvete, men over tid har det løsnet for utviklerne, som ifølge Kotaku skal være «veldig spente» og «optimistiske» for spillet.

Det er visstnok en følelse av at hele BioWare står og velter litt på dette spillet, spesielt etter at BioWare Montreal ble lagt ned etter «Mass Effect Andromeda»-flausen i fjor.

Samtidig melder også kildene at BioWare har vært veldig obs på diskusjonen rundt loot crates og mikrotransaksjoner, samt «Destiny 2»-kritikken som har haglet den siste tida. Så får vi se da, om de greier å unngå de samme fallgruvene denne gangen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3