Annonserte tre utvidelser til «Destiny 2»

Og varsler at spillet har blitt for stort til å håndtere.

10. juni 2020 17:27

(PressFire.no): Det var i en lengre oppdatering rundt framtiden rundt «Destiny 2» at Bungie i går lettet på sløret om framtiden til spillet.

Hele tre utvidelser ble avslørt, hvor «Beyond Light» slippes 22. september. «Witch Queen» og «Lightfall» er planlagt for henholdsvis 2021 og 2022.

De avslørte også at de ikke kommer til å fokusere på et tredje spill i serien, men heller på å utvide og fornye «Destiny 2».

Med det i tankene varslet de også at spillet har blitt så stort at de ikke har kapasitet til å vedlikeholde alt innholdet, og derfor kommer til å «pensjonere» visse eldre eller mindre populære deler av spillet i tiden som kommer i et eget «hvelv».

Det betyr at visse deler kommer til å forsvinne, men bedyrer at det kan gjenoppstå ved senere anledninger – i sin pure form eller i endret form.

Bungie kunne også fortelle at spillet blir oppjazzet for de nye konsollene Xbox Series S og PlayStaiton 5, som foreløpig betyr 60 bilder i sekundet (dagens konsoller har 30) og 4K-oppløsning.

De lover også at spillet blir oppdatert til støtte på de nye konsollene helt gratis – samtidig som du kan ta med deg konto over på den nye konsollen.

Versjonene vil ogås kunne spilles om hverandre per økosystem – PS4 med PS5 og Xbox One med Xbox Series X. De håper imidlertid på spilling på tvers av konsollene i løpet av neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3