Annonserte «SMITE»-oppfølger

12. januar 2024 20:42

(PressFire.no): Tredjepersons-MOBAen «SMITE» fra 2014 får en oppfølger. Det melder utvikler Titan Forge.

«SMITE 2» skal ikke ta over for det gamle «SMITE», forklarer utviklerne, men heller være noe som går i tillegg til originalspillet. Det skal derfor være mulig å spille det første spillet selv etter oppfølgeren kommer, og det skal fortsatt oppdateres i en stund.

https://www.youtube.com/watch?v=o1PHxmPq5o4

Det loves en oppgradering til Unreal Engine 5 (originalen kjørte på Unreal Engine 3) og at alle skins som lages fra nå og til lanseringen blir med over – men ikke alle fra originalspillet blir med over.

Et noe kontroversielt valg er at alle «gems» som spillerne har brukt i «SMITE 1» vil dyttes over i det nye spillet som «legacy gems», hvor de kan brukes til å betale 50 prosent av prisen på virtuelle gjenstander i «SMITE 2».

En alfatest av spillet vil skje i løpet av våren med 25 spillbare guder. 50 guder skal være klare til lanseringen av spillet, med totalt 100 klare i løpet av 2026.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3