Annonserte seks nye PSVR-spill

Inkludert «Doom 3» og «I Expect You To Die»-oppfølger.

3. mars 2021 19:52

(PressFire.no): Sony har en liten VR-bonansa gående på bloggen sin, der de har annonsert seks nye spill til PSVR som er på vei.

La oss bare ploge gjennom alle sammen, shall we?

Doom 3: VR Edition

2004-spillet, som aldri nådde helt opp til forventningene, gjør comeback i VR. Spillet ble modifisert på PC til å støtte VR for en stund siden, men nå er det altså offisielle greier.

Spillet har blitt pusset litt opp med nye teksturer, shadere og lydeffekter – og du har nå informasjon om helse og ammunisjon på en klokke på armen.

Begge tilleggspakkene «The Lost Mission» og «Resurrection of Evil» følger med. Lansering er 29. mars.

I Expect You To Die 2: The Spy and the Liar

Spillet er en rekke gåter der du som spiller står midt oppe i en situasjon (som ofte krever litt hurtighet). Rundt deg er det en rekke gjenstander, knapper eller annet du trenger for å greie oppdraget ditt.

Det hele med et lag av gammel James Bond over seg, og kanskje litt Austin Powers-aktig humor innimellom.

Originalen kom ut for et par år siden og var bra saker – forhåpentligvis er dette også på samme nivå.

Lansering er i løpet av året en gang.

Fracked

Skytespill satt til et fracking-anlegg (oljeutvinning fra bakken) som truer hele verden, der du har full bevegelighet og kan både stå på ski og skli ned zip-lines.

Utviklerne har et snedig grep med skytingen, der du vil gå inn i «cover» ved å ta tak i kasser eller rekkverk med den ene hånda.

Spillet lanseres til sommeren og er eksklusivt til PSVR. Om du spiller det på PS5 vil du få bedre oppløsning, lastetider og bildeoppdatering, lover utviklerne.

Song in the Smoke

Overlevelsesspill fra japanske 17-Bit, der du må sanke ressurser, lage våpen, klær og utstyr og få tak i mat.

Ved nattefall kommer udyrene i verdenen fram, der spilleren må forsøke å overleve ved å tenne opp bål og forsvare seg med pil og bue eller klubber.

Spillet kommer ikke bare til PSVR i år, men også til Oculus Quest og Rift.

Zenith: The Last City

Et MMORPG-spill med innslag av JRPG, der du sammen med mange andre kan raide, ta bosser og gå på oppdagelsesferd i en neonfarget cyberpunk-lignende verden.

Spillet har vært på Kickstarter en stund, og skryter av å være det første «Anime VR MMO»-spillet. Utvikler er Ramen VR, som tidligere har lagd «Conjure Strike».

Utgivelse er en gang i løpet av året til PSVR og PC.

After the Fall

Det er utviklerne bak VR-klassikeren «Arizona Sunshine», Vertigo Games, som lager dette samarbeidsbaserte skytespillet.

Sammen skal spillerne (opp til fire i tallet) dundre rundt i et postapokalyptisk is-øde og forsøke å overleve horder av vandøde – som visstnok skal oppføre seg mer som ulver enn som vanlige zombier.

Spillet kommer «snart» til PSVR og PC, og vil støtte krysspilling mellom de to plattformene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3