Annonserte nyversjon av «Age of Mythology»

Strategiklassikeren pusses opp.

26. oktober 2022 11:56
​​​
Prostagma?

(PressFire.no): Det er 25 år siden «Age of Empires»-serien først kom ut, og Microsoft (som eier serien) har bestemt seg for å smelle av litt fyrverkeri for fansen.

I den forbindelse lanserer de «Age of Empires II: Definitive Edition» og «Age of Empires IV» til konsoller og et nytt spill til mobil – men også en oppusset versjon av «Age of Mythology».

Dette var en slags spin-off til hovedserien fra 2002 som tok for seg en rekke gamle mytologier (i stedet for historiske æraer), inkludert klassikere som de greske, egyptiske og skandinaviske.

Spillet ble en suksess, men sett bort fra et par ekspansjonspakker så har det vært ganske tyst fra den kanten i mer enn syv år.

Nå kommer det altså en nyversjon, som heter «Age of Mythology: Retold», hvor Microsoft lover bedre grafikk, nye funksjoner og mer. Det er ikke så mye mer som er avslørt, og vi har ikke en utgivelsesdato heller, men en teaser har vi fått:

https://www.youtube.com/watch?v=U6tRpIseYCA

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3