Annonserte nytt «PUBG»-kart

15. januar 2020 11:28

(PressFire.no): Det er i sesongskiftet at PUBG Corp og Bluehole annonserer en rekke nyheter og endringer til «Playerunknown’s Battlegrounds».

Den kanskje største nyheter er introduksjonen av kartet Karakin, som allerede ligger ute på testserverne og blir lagt ut til alle 22. januar på pc og 30. januar til konsollene.

Det nye kartet er en liten øy som er inspirert av Nord-Afrika og måler bare to ganger to kilometer, som også betyr at det «bare» er 64 spillere per runde.

Selv beskriver de kartet som spenningen fra Miramar og hastigheten til Sanhok.

Men med kartet kommer også en rekke nyheter – kartet forandrer seg. De introduserer nå såkalt Black Zone – et bombetokt som kan sprenge bygningene midt i kampen.

De introduserer også såkalte sticky bombs – bomber du kan sprenge bort visse vegger og gulv. I tillegg blir det mulig å skyte gjennom visse tynne vegger.

Med det femte kartet kommer de også til å rotere på det femte kartet for å ikke påvirke ventetidene, hvor Vikendi nå kommer til å bli tatt ut av rotasjonen.

De er også åpne om at Vikendi har noen utfordringer og at de vil bruke anledningen til å justere kartet ytterligere.

Men noen ting er også allerede ute til alle spillere – den motoriserte hangglideren som har vært tilgjengelig via Labs er nå introdusert på både Miramar og Erangel.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3