Annonserte nytt «Kingdom Hearts»-spill

31. oktober 2023 15:15

(PressFire.no): Square Enix har annonsert «Kingdom Hearts: Missing-Link», et nytt spill i serien som krysser «Final Fantasy» og «Disney».

Spillet kommer til iOS og Android i 2024, melder selskapet – og du kan registrere deg for en beta-test allerede nå. Den skal gå fra 29. november til 8. desember.

Akkurat hva spillet er for noe er litt usikkert, for Square Enix kaller det et «GPS Action RPG» – en betegnelse vi ikke finner i leksikonet. Vi antar at det er en slags variant av «Pokémon Go» her, der du må vandre rundt i den virkelige verden.

I traileren får vi se kjente Disney-helter som Ole Brum og Mikke Mus slåss sammen med kappekledte nøkkelsverdfolk – helt sikkert med en historie som forvirrer like mye som den forklarer.

https://www.youtube.com/watch?v=QaLyl_QigHE

Spillet er satt til Scala ad Caelum, en verden som først ble introdusert i mobilspillet «Kingdom Hearts Union X» og som dukket opp i «Kingdom Hearts 3».

«Kingdom Hearts 4» er under utvikling, men vi har ikke hørt noe om det på en stund.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3