Annonserte «Last of Us Part II»-remaster

18. november 2023 04:14

(PressFire.no): Sony har annonsert en PS5-remaster av «The Last of Us Part II», som opprinnelig kom ut til PS4 i 2020.

Det er dermed flere remastere og remakes enn faktiske spill i serien, snodig nok.

https://www.youtube.com/watch?v=Ye3st9z6jQY

Denne oppussede utgaven av spillet vil ha bedre grafikk i form av alt det vi forventer av slike remastere: Støtte for opp til 4K-oppløsning, VRR-støtte, bedre teksturer, bedre bildeoppdatering, bedre skygger osv.

Det er ikke bare det grafiske som er endret her – mer innhold er også lagt til. Det inkluderer nye klær til hovedfigurene, en egen «free play»-modus for gitarspilling (som også lar deg spille som andre figurer og områder som ikke var å finne i originalen.

Disse områdene, som ble kuttet fra utgivelsen av originalen, er lagt til selv om de ikke er helt ferdige, og inneholder kommentarspor fra utviklerne.

I tillegg er en helt ny «survival»-modus lagt til, kalt «No Return», som utvikler Naughty Dog sier er en rogue-like der du må slåss mot bølger av fiender.

Lansering er 19. januar neste år. De som allerede har PS4-versjonen av spillet kan oppgradere for ti dollar – drøye hundrelappen. Nyversjonen støtter også lagringsfilene fra den gamle.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3