Annonserte en haug nye «Pokémon»-spill, inkludert et der du skal sove på ekte

«Pokémon Sleep», «Masters» og et nytt «Detective Pikachu» på vei.

29. mai 2019 14:06

(PressFire.no): The Pokémon Company hadde i dag en presentasjon der de skulle vise fram hele fire nye «Pokémon»-spill og -apper. Dette var i tillegg til en presentasjon som kommer 5. juni, som skal ta for seg «Sword» og «Shield» til Switch.

Under presentasjonen annonserte selskapet at de skal gi ut et nytt «Detective Pikachu»-spill til Switch som skal være en oppfølger til originalen på 3DS.

I tillegg annonserte de «Pokémon Home», en app og skybasert løsning for å flytte lommemonstre mellom spill i serien.

Du skal kunne koble til «Pokémon Bank»-kontoen din fra 3DS, «Pokémon Go», «Pokémon Let’s Go»-spillene og de kommende spillene til Switch – og deretter kan du flytte de små trollene som du selv vil på en litt smidigere måte.

Den største overraskelsen var nok «Pokémon Sleep», et spill til mobil som skal la deg bruke søvnen din til et eller annet.

Det er ikke mye vi vet om dette, men du skal altså kunne måle søvnen din via mobiltelefonen – eller via et nytt tillegg kalt «Pokémon Go Plus Plus». Dette er en oppdatert variant av den valgfri «knapp» du kan bruke til å fange pokémoner «Pokémon Go».

På dagtid kan du altså bruke «Plus Plus» til å fange pokémons, mens på natten legger du den ved puta for å måle søvnen din – før infoen sendes til telefonen din og kan brukes på en eller annen måte der. Planlagt lansering er i 2020.

Til slutt annonserte The Pokémon Company et nytt mobilspill kalt «Pokémon Masters», som skal fokusere på de forskjellige trenerne som har dukket opp i spillene gjennom tidene. Lite info her også, men du skal kunne «kjempe med din favorittrener fra hovedserien».

Nintendo skal som nevnt avholde en egen «Direct»-sending om de to kommende «Pokémon»-spillene 5. juni, og en større spillpresentasjon i forkant av E3-messa 11. juni.

Mye «Pokémon», altså!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3