Annonserte de tre neste «World of Warcraft»-utvidelsene

«The War Within» kommer neste år.

6. november 2023 13:00

(PressFire.no): Så langt har vi fått ni tilleggspakker til «World of Warcraft» de siste tjue årene – den siste, «Dragonflight», for et år siden – men utviklerne girer ikke ned innholdet av den grunn.

Faktisk stikk motsatt: Under helgas BlizzCon gikk Blizzard voldsomt til verk og annonserte de tre neste tilleggspakkene:

«The War Within»

«Midnight»

«The Last Titan»

Disse tre er en del av «The Worldsoul Saga», som skal fortelle en sammenhengende historie. Vi vet ikke helt hva disse inneholder, men «The War Within»-traileren inneholder både Anduin Wrynn og Thrall – lederne av henholdsvis Alliance og The Horde – som har følt seg trukket mot Silithus-ørkenen.

De, og potensielt mange andre, har hatt syner om noe som foregår dypt ned i planetens indre – og at Sargeras-sverdet som står i ørkenen var et forsøk på å drepe noen der.

En reise til jordas indre, med andre ord.

https://www.youtube.com/watch?v=o03STclgxSc

Rent spillbarhetsmessig har vi også fått en smakebit av hva «The War Within» vil by på:

En ny rase kalt Earthen er med, level-cappen er økt (igjen) til 80, mens spillere nå kan få hjelp av en NPC i Delves – nye «world instanses» du også kan spille med venner.

Noen nye soner er også lagt til, der Azj-Kahet og The Ringing Deeps virker å være under bakken, mens Isle of Dorn og Hallowfall har mer dagslys.

Lanseringen er neste år en gang.

https://www.youtube.com/watch?v=DSvLkzRt9fc

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3