«Top Spin 4» annonsert

Blir det mest realistiske i serien, hevder utvikleren.

7. september 2010 17:10

Da Microsoft i 2003 slapp «Top Spin» til Xbox, var det første gang et tennisspill hadde klart å vippe «Virtua Tennis» og «Virtua Tennis 2» til Dreamcast av pinnen. Kontrollsystemet krevde en helt ny måte å tenke presisjon på og det var en fantastisk opplevelse over nettet, mye på grunn av muligheten til å spille doubles med en kompis og globale leaderboards inkludert i menyene.

Men siden den gang har serien både byttet eier og utviklerstudio for hver iterasjon, og kritikerne har også byttet ut toppkarakterene sine med langt mer middelmådig respons.

MEST REALISTISK

Men nå annonserer 2K Games nummer fire, og mener i alle fall selv at det blir det mest realistiske i serien.

- «Top Spin 4» er på vei til å bli det mest realistiske og spennende tennisspillet i Top Spin-serien, sier 2K Sports-sjefen Greg Thomas i en pressemelding og fortsetter:

- I denne ugaven har utviklerteamet fokusert på å levere et vågalt nytt syn på tennissporten ved å tilby spillerne å på egenhånd oppleve et nesten skremmende realistisk nivå når det kommer til spillere og stadion, autentisk lyd hentet fra ekte kamper og en helt nytt og innovativt kontrollsystem.

Det er det tsjekkiske «Mafia II»-studioet 2K Czech, tidligere Illusion Softworks, som står for utviklingen av spillet, og det utvikles til både Xbox 360, PS3 og Nintendo Wii. 2K Games sier ingenting om PS3-versjonen vil få støtte for Move, slik Sega har avslørt at det nylig annonserte «Virtua Tennis 4» vil få når det kommer neste år.

2K Games forteller i pressemeldingen at de som forhåndsbestiller Xbox 360- og PS3-versjonen av «Top Spin 4» vil få en vintagefigur av Andre Agassi i spillet.

«Top Spin 4» utvikles til Xbox 360, PS3 og Nintendo Wii og vil bli sluppet i 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3