Annonserer spill basert på «Tintin»

- Et drømmeprosjekt.

24. april 2020 11:01

(PressFire.no): Det er i anledning 35-årsjubileumet til spillutgiveren Microids at de nå kan avsløre et nytt samarbeid med Moulinsart om et spill basert på legendariske «Tintin».

Moulinsart er selskapet som forvalter arven til den legendariske belgiske tegneserieskaperen Hergé og dermed også «The Adventures of Tintin».

Ifølge presseskrivet vil ikke boet være en passiv forvalter av rettighetene, men være partner på både utviklingen og utgivelse.

Det kommende spillet beskrives som et actioneventyr som «kaster spillerne inn i en virvelvind av utrolige og spennende situasjoner i typisk stil med legendariske Tintin og Terry».

Microid-sjefen Stéphane Longeard beskriver det som et drømmeprosjekt.

- Spillutviklerne her er fans av den berømte journalisten og vil gjøre sitt beste for å hedre denne merkevaren, heter det.

Ingen utgivelsesdato eller år avsløres i kunngjøringen, men det skal være planlagt for konsoller og pc.

Forrige spill basert på «Tintin» var Ubisofts spillmatisering basert på Steven Spielberg-filmen «Tintin og enhjørningens hemmelighet» i 2011.

Franske Microids har spesialisert seg på spillutgivelser basert på tegenserier og ga relativt nylig ut et spill basert på kulttegneserien «Blacksad».

I tillegg jobber de med en slags remake av «XIII» og gir ut «Syberia» - et spill som blant annet er skapt av tegneserieskaper Benoît Sokal.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3