Annonserer samlerutgave av «StarCraft II»

Superutgave av StarCraft II er på vei. Samtidig frister Blizzard med at det snart kommer nyheter rundt lanseringsdatoen.

9. april 2010 11:07

Activision Blizzard har sendt ut pressemeldingen som annonserer en eksklusiv samlerutgave av det svært etterlengtede strategispillet «StarCraft II».

Pressemeldingen avsluttes også med noe som burde interessere fansen – det vil avsløres mer informasjon og en slippdato innen få uker.

Sjef og grunnlegger av Blizzard Entertainment Mike Morhaime sier i pressemeldingen at de har ventet på dette i ti år og derfor vil markere det med en samlerutgave utenom det vanlige.

- Denne spesialutgaven av «StarCraft II: Wings of Liberty» er definitivt den største samlerutgaven vi har gitt ut til nå, sa han.

Les også: Våre inntrykk av «StarCraft II»-betaen.

MYE EKSTRAINNHOLD

Snadderutgaven vil inneholde en 176-siders kunstbok, en minnepinne som inkluderer det første «StarCraft» og utvidelsespakken «StarCraft: Brood War».

I tillegg inkluderes en bak kulissene-DVD, soundtrack, et eksklusivt kjæledyr til «World of Warcraft» samt mer nedlastbart innhold til din Battle.net-konto.

Strategispillet «StarCraft» ble enormt populært da det kom ut i 1998, og er fremdeles et spill som det konkurreres i online.

Spesielt i Sør-Korea er «StarCraft» selve standarden for såkalt e-sport, hvor spillet topper listene over de mest populære titlene den dag i dag.

Flere TV-kanaler dekker «StarCraft»-spilling i landet og det er flere som bruker sine evner til å leve som profesjonelle «StarCraft»-utøvere.

Derfor er det knyttet mye forventninger til om «StarCraft II: Wings of Liberty» klarer å innfri de skyhøye forventningene og følge opp suksessen fra forrige spill.

«StarCraft II: Wings of Liberty» utvikles til PC og vil i følge pressemeldingen altså få en etterlengtet slippdato innen de neste ukene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3