Dagens dobbel fra Insomniac Games

Vi får både et nytt Ratchet & Clank - og «Resistance 3»!

17. august 2010 20:52

Under Sonys pressekonferanse på GamesCom har Insomniac Games nå annonsert et nytt «Ratchet & Clank»-spill som får navnet «Ratchet & Clank: All 4 One». At Insomniac hadde et nytt eventyr i denne populære plattformserien på gang, ble avslørt av stemmeskuespiller David Kaye for et par uker siden.

I «Ratchet & Clank: All 4 One» blir det mulig å delta med fire spillere som samarbeider, men det påpekes allikevel at det vil være et element av konkurranse involvert.

Samarbeidsmodusen vil visstnok også fungere over nettet og det skal være mulig for venner og kjente å droppe inn og ut av spillet. Det blir da mulig å spille enten Ratchet, Clank, Quark eller Nefarious.

- Helt fra de første møtene visste vi at vi ville gi spillerne muligheten til å spille Ratchet og Clank på samme tid. Og når vi begynte følte vi det nesten som en moralsk forpliktelse til å inkludere Captain Qwark og Dr. Nefarious, sier produsenten Chad Dazern fra Insomniac på den offisielle PlayStation-bloggen.

Han avslører også at flere detaljer om spillet vil bli sluppet under tegneseriemessen Penny Arcade Expo i Seattle den 4. september.

Samtidig annonserte også Insomniac Games et nytt spill i «Resistance»-serien, noe det har gått rykter om lenge. Senest i begynnelsen av august, da utvikleren selv begynte å friste med spennende nyheter. At planene om et nytt Resistance eksisterte, fikk vi visualisert gjennom bildene som dukket opp fra et filmsett i fjor høst.

Insomniac Games annonserte tidligere i sommer at de nå tar steget videre fra PlayStation 3 for å også lage spill til andre konsoller. Dermed er 12 år med eksklusive spll for Sony over. Men Sony eier rettighetene til «Ratchet & Clank»- og «Resistance»-serien.

 Insomniac Games har ennå ikke annonsert hva de har planlagt for andre konsoller.

«Ratchet  & Clank: All 4 One» utvikles eksklusivt for PS3 , men har ikke fått en utgivelsesdato.

Se «Resistance 3»-traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3