Annonserer «Postal»-oppfølger

Med humor like subtilt som en traktor.

15. oktober 2019 15:52

(PressFire.no): I kategorien «spillserier vi trodde for lengst var gravd ned» finner vi «Postal». Serien som ble kjent for «sjokkerende» innhold.

Nå varsler utviklerne at de jobber med en oppfølger, kalt «Postal 4: No Regerts» (ikke skrivefeil), i en pressemelding og trailer.

I traileren ser vi edgy greier som katter montert på pistoler som lyddempere og pissing. Det er humor, må vite. Som i tidligere spill skal du kunne gå rundt og gjøre det du vil – som regel med blod og gørr som resultat.

Utviklerne i Running With Scissors sier man skal gjøre enkle ærend gjennom en arbeidsuke (hver dag er en «bane»), og at spillet skal kunne fullføres uten å gjøre noe som helst voldelig.

For de som har spilt «Postal 2» er dette akkurat samme oppskrift. Også det spillet kunne fullføres uten ugagn, men det var ikke akkurat verdens mest fiffige spill – det var stappfullt av bugs og lasteskjermer som ofte ødela. Ikke det at spillet var så bra.

- Etter årevis der fansen har hundset oss for en ekte oppfølger til «Det verste spillet noensinne», sier utviklerne i en pressemelding, med sikte til toeren. Utviklerne sier også at «Postal 3» var «a dump», og at de ikke ønsker å lage et så dårlig spill igjen.

Serien har ridd på «sjokkbølgen», og dette ser ut til å forsøke det samme igjen. Spillet er ut på Early Access nå, og ser følgelig fryktelig uferdig ut:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3