Annonserer nytt XCOM-spill

Studioet bak «BioShock 2» skal gjenopplive kultserie som førstepersons skytespill.

14. april 2010 10:59

2K Games har nå via en pressemelding annonsert at studioet bak «BioShock 2» jobber med et nytt spill i Xcom-serien.

Det nye spillet vil være et førstepersons skytespill med fokus på spennende historiefortelling, men vil ifølge pressemeldingen også være tro mot serien ved å inkludere strategiske elementer.

- Med «BioShock 2» viste teamet hos 2K Marin seg som mestere innen spennende historiefortelling i førstepersons-perspektiv, og med «XCOM» vil de tenke nytt og utvide den innholdsrike mytologien i den respekterte merkevaren, sier toppsjef i 2K, Christoph Hartmann i pressemeldingen og fortsetter:

- Spillere vil utforske verdenen i XCOM fra et nytt perspektiv med innlevelse og selv oppleve frykten og spenningen i denne gripende berg-og-dalbanen av en historie.

I «XCOM» vil du spille en FBI-agent som har fått oppdraget med å etterforske en mystisk og ukjent fiende som truer menneskeheten.

XCOM-serien ble født med «UFO: Enemy Unknown» i 1994 og det siste spillet i serien het «X-COM: Interception» og kom i 1998. Serien ble kjent for sin engasjerende historie og interessante strategiske kampsystem.

«XCOM» utvikles eksklusivt for PC og Xbox 360 og har ikke fått en lanseringsdato ennå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3