Annonserer nytt Resident Evil?

Capcom har en overraskelse på lur som de planlegger å offentliggjøre under lanseringsfesten til «Resident Evil 5» denne uken.

10. mars 2009 12:32

Spillutgiveren har den siste tiden selv gått langt i å antyde at de planlegger nok et Resident Evil-spill til Nintendo Wii. Det kan vise seg at annonseringen og detaljene rundt dette spillet vil foreligge veldig snart.

Eller brygger de på noe helt annet?

For å feire seg selv og det nye spillet som slippes til PlayStation 3 og Xbox 360 fredag 13. mars, lover nemlig Capcom en stor overraskelse i følge sin offisielle blogg.

Les også: - «Resident Evil 6» blir en ny start.


«CODE VERONICA» ELLER WII-SPILL?

Mye tyder på at spenningen vil bli utløst under et Resident Evil-party i San Fransisco 12. mars.

- For å toppe det hele vil det bli nye spillannonseringer, sceneshow og Resident Evil-aktiviteter hele kvelden, skriver de i bloggen sin.

I kombinasjon med intervjuer som flere sentrale Capcom-topper har gitt for å bygge opp forventningene til det nye spillet, har det kommet fram planer om å lage et helt nytt Resident Evil-spill skreddersydd til Nintendo Wii.

- Personlig vil jeg gjerne skape noe for Wii i Resident Evil-famillien, fortalte produsent Masachika Kawata nylig til Eurogamer.

Samtidig understreket han at de vil bygge spillet kreativt for å skreddersy en opplevelse som passer til Wii.

Les også: «Resident Evil 5» også til Wii?

Det har også blitt antydet at det jobbes med en versjon til Xbox Live Arcade/PlayStation Network av «Resident Evil Code: Veronica», det kritikerroste Dreamcast-spillet først sluppet i 2000.

«Resident Evil 5» kommer ut fredag 13. Mars til Xbox 360 og PlayStation 3.

Se trailer fra «Resident Evil 5» her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3