Annonserer «Might & Magic Heroes VI»

Kommer i mars 2011.

18. august 2010 12:33

Ubisoft har nå annonsert et nytt spill i «Heroes of Might & Magic»-serien. Det nye spillet markerer det totalt sjette spillet i serien og utvikles av Black Hole Entertainment, studioet som stod bak «Armies of Exigo» og «Warhammer: Mark of Chaos».

Men selv om dette er en oppfølger, vil handlingen foregå 400 år før forrige spill i serien, som kom i 2006. Ifølge en rapport hos Joystiq.com skal handlingen omhandle «en familie av helter i en spennende, episk historie hvor engler planlegger å gjenoppta en uferdig krig».

Før det forrige spillet ble sluppet var mange fans i harnisk da utvikleren valgte å forandre på kampsystemet. De nye utviklerne ser ut til å holde seg til den mer tradisjonelle formelen med strategisk, turbasert kampsystem ispedd rollespillelementer.

I «Heroes of Might & Magic»-spill styrer du en helt gjennom et landskap hvor du samler ressurser og deltar i kampsituasjoner. Basert på progresjonen blir du mektigere og vil kunne ta på deg større utfordringen. Det første spillet i «Heroes of Might and Magic»-serien så dagens lys i 1995 og har hatt en meget dedikert gruppe med fans siden.

«Might & Magic Heroes VI» utvikles til PC og har foreløpig slippdato i mars 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3