Annonserer «Ace Combat: Assault Horizon»

Skal markere ny start for serien.

10. august 2010 10:47

Det er spillnettsiden Gamespot som nå melder at Namco Bandai har avduket et nytt spill i «Ace Combat»-serien. Det nye spillet har fått navnet «Ace Combat Assault Horizon» og utvikles til Xbox 360 og PlayStation 3.

De siste spillene i serien har kommet til håndholdte konsoller, og vi må helt tilbake til 2007 for å se et spill til vanlige konsoller – da kom Xbox 360-eksklusive «Ace Combat 6: Fires of Liberation». Dermed markerer det nye spillet også seriens første på PlayStation 3.

NY, LUFTIG START

Det nye spillet sies å være en «ny start» for serien og ifølge Gamespot har Namco Bandai bekreftet at spillet får flerspiller via nettet. Traileren avslører også at spillet ikke bare vil inneholde jagerfly, men også helikoptre hvor du bemanner maskingeværet.

Ut i fra traileren kan det se ut som flysimulatorentusiaster må tilpasse forventningene, for spillet ser ut til å ha mest fokus på action.

I tillegg slippes PSP-spillet «Ace Combat: Joint Assault» 24. september, og «Ace Combat Xi: Skies of Incursion» ligger ute på App Store til iPhone (og koster 29 kroner).

«Ace Combat: Assault Horizon» utvikles til Xbox 360 og PlayStation 3 og skal etter planen slippes i løpet av 2011.

Se annonseringstrailer her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3