«Animal Crossing» til mobil utsatt

Kommer ikke innen mars likevel.

31. januar 2017 15:53
K.K. Slider er kulere enn deg.

(PressFire.no): Da Nintendo først annonserte planene sine for å begynne å fikle med mobilspill, sa det at de skulle gi ut fem spill innen utgangen av finansåret 2016.

Altså før utgangen av mars 2017, siden de har et såkalt avvikende regnskapsår.

De fem spillene er «Miitomo», «Pokémon Go», «Super Mario Run», «Fire Emblem Heroes», et «Animal Crossing»-spill og et hittil ukjent spill.

Les mer: Her er «Fire Emblem Heroes».

Men i september ble det klart at bare de fire navngitte spillene ville rekke fristen de hadde satt seg selv, mens de i dagens finansrapport blir klart at også «Animal Crossing» nå blir utsatt.

Nintendo sier de heller fokuserer på å lansere og vedlikeholde «Mario» og «Fire Emblem», og at de derfor har valgt å utsette «Animal Crossing» til en gang i finansåret 2017. Altså får vi tidligst sett det i april, eller senest mars 2018 – selv om det høres lite sannsynlig ut.

«Animal Crossing» skal, i likhet med «Fire Emblem Heroes», som forøvrig kommer om to dager, være gratis å spille, men ha mikrotransaksjoner i spillet som forretningsmodell.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3