«Animal Crossing» kommer til Switch neste år

Nytt gjeldshelvete hos Tom Nook.

14. september 2018 02:56

(PressFire.no): Nintendo er glade i å lure folk trill rundt på slutten av sine Direct-sendinger, og nattens versjon var ikke et unntak.

Denne gangen lekte de med følelsene til de som venter på et nytt «Animal Crossing»-spill, seks år etter det forrige spillet kom ut.

Først viste de noe som lignet veldig på en Switch-versjon av «Animal Crossing», fra kontoret til borgemesteren (som var spilleren i det forrige spillet), der assistent Isabelle fartet rundt for å fikse rotet på kontoret.

I stedet skulle det vise seg at hun er med som en av slåsskjempene i det kommende «Super Smash Bros. Ultimate» – og dermed så det ikke ut til at et nytt byspill var på vei likevel.

Men så dukket plutselig mafioso-boss Tom Nook, vaskebjørnen du alltid skylder penger i «Animal Crossing»-spillene, opp på skjermen. Han forklarte at han hadde mer arbeid å gjøre, før skjermen fadet over i en «Animal Crossing»-logo, sammen med en Switch-logo.

Og det er egentlig alt vi vet. Spillet kommer i 2019 en gang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3